skip to Main Content

2 sept 2017 – Ilse Boermans stal’s Gravenweg
Gisteren heb ik met een aantal stalgenoten de training Paard en Veiligheid gevolgd bij Adrie Siebeling. In de ochtend preventie en eerste hulp. ’s Middags valtraining mmv cesartherapeuten. Heel leerzaam, voor iedereen die rondom paarden is.
Ik heb eerder gehoord dat mensen denken dat je vallen niet moet oefenen, omdat je dan gaat nadenken als je valt. Als volwassenen ligt je zwaartepunt anders en verleer je het instinct om je slap te houden, zoals kinderen doen. We hebben geoefend om je rond te maken, waar de klap op te vangen, doorrollen, weg van het paard. Ik heb gemerkt dat ik bij elke oefening verbeterde, minder hard neerkwam.
Wie doet er de volgende keer mee met oefenen. Als het je eng lijkt, of lichamelijk een beperking hebt, juist meedoen. Ik stond ook niet te trappelen, maar liever dit in gecontroleerde omgeving oefenen, dan heel naar van je paard afstuiteren. Wie doet er de volgende keer mee?I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2 sept 2017 – Diana Luyten
Was erg leuk! En leerzaam!
Dank aan Adrie Siebeling.

2 sept 2017 – Nicoline Kaars Sijpesteijn
Was zeker een gezellige en leerzame dag

©9
©6
Back To Top